Om henne talar vi inte.                                                av Eva Stilling.

Roman!

                                                                                                                                    Eva Stilling    

– Fredrik och jag har en son tillsammans. Emm gjorde en paus. Han heter Joel, och just nu står han där borta i baren. Ser du?
– Byggjobbaren? Gunilla lutade sig framåt.
– Ja. Han blev … hur ska jag säga … han blev kvar i Sverige.
Ett nät av lögner och tystnad vävs runt sanningen om varför Emm Sand lämnar familjen och sin fyraårige son. När hon återvänder för att söka upp honom blir mötet både omtumlade och omvälvande. Joel är inte längre pojken i hennes drömmar, och familjefernissan krackelerar när tystnaden bryts.

”Om henne talar vi inte är en spännande, intressant och välskriven romandebut. En bok med driv och stark närvaro. Här finns inga hjältar, inga enkla svar på svåra frågor, men både värme och glädje samtidigt som berättelsen är provocerande. Boken ger en wow-känsla, och det går inte att förhålla sig oberörd.”
Ann Ljungberg, författare och lektör


Berättelsen om familjen Sand är fiktiv, men författaren bär på egna erfarenheter av anhöriga med psykisk sjukdom och av destruktiv tystnad inom familjen. Om det talar hon gärna på författarbesök. Hon håller också kurser i kreativt skrivande. Läs mer på www.mellanraderna.se

Om henne talar vi inte är på 280 sidor, inbunden och med skyddsomslag. Boken kan köpas hos alla bokhandlare eller direkt från förlaget.
Pris från Axplock  210 kronor inkl porto och moms.  ISBN 978-91-87119-93-4                                                        E-bok>>     

 

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60. Fax: 0152 151 40. 
E-post:  
Klicka här>>