Ramires hämnd.                                                    av Sture Lantz

Tredje delen av trilogin om Tuckonie.

   

Polisen Jose Ramires hustru och barn mördas brutalt av en av Mexikos värsta knarkkarteller. Tuckonie blir involverad när kartellen i sin strävan för att få myndigheterna att frige sina fängslade medlemmar, kidnappar en nära vän till familjen. Han kastas in i jakten på de brutala knarkbaronerna tillsammans med Ramires. Det blir en blodig kamp för att hitta de kidnappade fångarna innan kartellen börjar döda sin gisslan. Tuckonie, som annars lever ett fridfullt familjeliv i Stuvsta har efter en incident, engagerat sig i att försöka stoppa rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng.
Detta är den tredje boken i triologin om Tuckonie, som är en svensk föräldralös ung man som växt upp i en aboriginstam i centrala Australien. Han har med hjälp av aboriginerna utvecklat egenskaper som han använder i sin kamp för rättvisan.
De tidigare böckerna i trilogin heter Tuckonie, en svensk aborigin och Rogallas rättskipare.


Sture Lantz började sitt författarskap efter att ha dragit sig tillbaka från arbetslivet. Han är 60++ och då han inte skriver spenderar han sin tid med hus och sommarstuga. Mycket av hans tid spenderas också på orienteringsverksamheten där han är engagerad i olika tävlingsarrangemang.


Ramires hämnd är på 258 sidor, inbunden i trevlig format. Boken kan köpas överallt där böcker säljs eller direkt från förlaget.
Pris från Axplock 210 kronor inkl porto och moms.  ISBN 978-91-88523-04-4                                                      
Finns som e-bok: >>>
 

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60. Fax: 0152 151 40. 
E-post:  
Klicka här>>