Rädsla                                                             av Ingemar Dahl

Ingemars tredje feelgood deckare.

                                                                                                               

En pojke blir kvävd av en påse i munnen. Hot mot funktionshindrade planteras i filmer på YouTube och ungdomar lockas in i ofrivilliga terroraktioner.
Leonard Bengtsson och Ronny Nyberg vid Örnsköldsvikspolisen letar nazistiska kopplingar och står inför ett av de största mysterier staden någonsin upplevt.
Det är en spännande detektivroman som förutom den gastkramande handlingen även tar upp främlingshat och de funktionshindrades roll i dagens Sverige.

Det här är den tredje romanen i Ingemar Dahls serie från Örnsköldsvik. De tidigare böckerna är Kalla Stjärnor Blinka och Snörök.
Sagt om Snörök:
”Tonvikten ligger mer på relationerna mellan personer än själva polisarbetet. Författaren kan uppenbarligen dessa trakter och berättar om ett Sverige som är långt från storstadsdeckarna. Stundtals är dialogen dialektal, vilket ger färg åt historien.”

Till boken har Ingemar Dahl lanserat två musikvideor. Den första, We are all outsiders, har han själv skrivit text och musik till och som sjungs av Sophia Karlsson och Andreas Anterot:  Klicka här>>

Den andra, Sången om livet, är med text av Inez Jonsson och med musik av hennes
dåvarande assistent Ida Carlén. Klicka här>>


Rädsla
 är på 314 sidor,  inbunden i behändigt format och kan köpas hos alla bokhandlare
eller direkt från förlaget. 
ISBN 978 91 87119 46 0 
Pris 210 kronor inkl porto och moms.        E-bok>>

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60.
E-post:  
Klicka här>>