Olle, mannen med dussinet liv – minst.                                                            av   Barbro Robertsson Strand

Sagan om ett, förlåt, flera liv!

               

                                            

Olle, mannen med dussinet liv – minst är en berättelse om Olle Strand, som levt ett otroligt äventyrligt liv, ungefär som en blandning av Bombi Bitt, Münchhausen, Åsa-Nisse och Don Juan.

Barbro Robertsson Strand är född 1946 och uppvuxen i Kungsbacka. Efter ett turbulent liv mötte hon för 12 år sedan sin man, Olle Strand. Tillsammans med honom har hon utvecklat sin konstnärliga ådra. Hon väver bland annat bildkonst i trasmatteteknik och är aktiv hembygdsföreningen i Fotskäl, där hon nu bor. Hon har tecknat ner hans berättelser under många, långa kvällspass hemma vid köksbordet.

Det sägs om katten att den har fått nio liv, men Olle har visst fått fler! Han har redan förbrukat elva liv och lever nu sitt tolfte. Trots att han är dryga 70 år tycker han själv att han är som en trettioårig muskelknutte som kan och vet och vågar allt. Man kan undra över hur det är möjligt att han fortfarande kan vara vid liv.

Olle, mannen med dussinet liv – minst
 
 är på 144 sidor,  inbunden i behändigt format och kan köpas hos alla bokhandlare ISBN 978 91 87119-49-1
eller direkt från förlaget. 
Pris 170 kronor inkl porto och moms.    E-boken kan du beställa och provläsa här>> 
 

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60.
E-post:  
Klicka här>>