Odesse                                                                                       Fantasyroman av Evelina Leickt

Tillbaka

                                                                                                                                                                                                                            Evelina Leickt   

                    

Odesse är huvudpersonen i denna fantasyroman. Hon lever ett skyddat liv tillsammans med sina föräldrar i den lilla staden Glimdalen, men har alltid anat att hon är speciell, att hon har en speciell förmåga. Hennes far, Richard, är född i Blåbergsbyn som är Cannars nordligaste stad och där bor hennes farmor, Lilly. Odesse har endast besökt sin farmor en gång för länge sedan. Hennes far har aldrig talat om henne eller berättar om sin barndom.

Strax efter sin sjuttonårsdag ger sig Odesse av till Blåbergsbyn. Den första tiden blir händelserik. Hon utforskar byn och lär känna sin farmor, som också undervisar henne.

Hon lär känna den äventyrslystne och frihetssökande Kevin.

Hennes värld är nu fylld av frågor och funderingar: Vad rör sig i den unga Kevins huvud och vad känner hon för honom? Vad hände i Richards barndom som - fick honom att lämna Blåbergsbyn för alltid? Finns det en hemlighet som hennes föräldrar undanhållit henne? Vem är mannen som hittas skadad på en gård utanför byn?

Hon drömmer underliga drömmar och dessa får henne till slut att fatta ödesdigra beslut.

Evelina Leickt, född 1989, bor utanför Jönköping med sin sambo, två hundar och två katter. Hon har alltid skrivit historier om djur och natur som hon själv har illustrerat. Böcker är hennes största intresse.
 

Odesse är på 508 sidor, illustrerad och inbunden i hårdband och kan köpas överallt där böcker säljs eller direkt från förlaget.
ISBN 978-91-85385-95-9
Pris 290 kronor inkl porto och moms.

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60. Fax: 0152 151 40. 
E-post:  
Klicka här>>