rfattar

 

 

+

 
 

Pressmeddelande från Bokförlaget Axplock

September 2015          Roman.         Även som e-bok!

 
 


 

Rogallas rättskipare

av Sture Lantz.

 

 


Rogallas rättskipare kan beskrivas som en äventyrsroman för ungdomar och vuxna. En livsfarlig mördare har rymt från sitt livstidsstraff. Polisen gör allt för att fånga rymlingen men står handfallna när han flyr in i vildmarken. Den ende som skulle kunna hitta honom är Tuckonie.

Tuckonie är en vit föräldralös ung man som har växt upp i en aboriginstam i Australiens vildmark. Han är mycket begåvad och har utvecklat sina sinnen med hjälp av de vise männen bland aboriginerna. Han har också blivit tränad i en uråldrig krigskonst som kallas Kooda.

I jakten på mördaren korsas Tuckonies väg av ett gäng hänsynslösa juveltjuvar,som gör att detta spårningsuppdrag blir något helt annat än vad han trott från början.

Rogallas rättskipare är den andra boken i en trilogi. Den första heter Tuckonie - en svensk aborigin och är Sture Lantz debutroman.

Sture Lantz har dragit sig tillbaka från arbetslivet. Då han inte skriver delar han sin tid mellan orientering, där han är engagerad i tävlingsarrangemang, huset och sommarstugan.


Rogallas rättskipare är på 200 sidor, inbunden i behändigt format och kan köpas överallt där böcker säljs.


ISBN: 978 91 87119 71 2 inbunden
ISBN: 978 91 87119 72 9 e-bok.
 

Läs också: Tuckonie, en fristående första del.


Alla våra titlar finns överallt där böcker säljs.
Eller via e-post eller telefon.  Se nedan.

   Bokförlaget Axplock
Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs
Tel: 0152 150 60
E-post: 
post@axplock.se      Hemsida:   www.axplock.se

Sedan 1982