+

 
 

Pressmeddelande från Bokförlaget Axplock                Juni 2017           Även som e-bok.              

 
 


 

Ramires hämnd.

 

av Sture Lantz.

 

Polisen Jose Ramires hustru och barn mördas brutalt av en av Mexikos värsta knarkkarteller. Tuckonie blir involverad när kartellen i sin strävan för att få myndigheterna att frige sina fängslade medlemmar, kidnappar en nära vän till familjen. Han kastas in i jakten på de brutala knarkbaronerna tillsammans med Ramires. Det blir en blodig kamp för att hitta de kidnappade fångarna innan kartellen börjar döda sin gisslan. Tuckonie, som annars lever ett fridfullt familjeliv i Stuvsta har efter en incident, engagerat sig i att försöka stoppa rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng.
 
Detta är den tredje boken i triologin om Tuckonie, som är en svensk föräldralös ung man som växt upp i en aboriginstam i centrala Australien. Han har med hjälp av aboriginerna utvecklat egenskaper som han använder i sin kamp för rättvisan.

De tidigare böckerna i trilogin heter Tuckonie, en svensk aborigin och Rogallas rättskipare.


Sture Lantz började sitt författarskap efter att ha dragit sig tillbaka från arbetslivet. Han är 60++ och då han inte skriver spenderar han sin tid med hus och sommarstuga. Mycket av hans tid spenderas också på orienteringsverksamheten där han är engagerad i olika tävlingsarrangemang.
 

Boken är inbunden i behändigt format på 268 sidor och finns överallt där böcker säljs.

Provläsningsfil finns på förlagets hemsida: www.axplock.se

Recensionsexemplar kan erhållas av kända recensenter.

ISBN 978-91-88523-04-4 tryckt bok  *  ISBN 978-91-88523-05-1 e-bok.

   Bokförlaget Axplock
Box 100, 645 22 Strängnäs
Tel: 0152 15060
E-post: 
post@axplock.se      Hemsida:   www.axplock.se

Sedan 1982