Tankar från hundvärlden                              Tankar och bilder för alla åldrar                                          Linda Bauer        Foto: Linda Bauer

Hundar!

                           

Linda Bauer, hunddagisfröken i Täby, har av sina fyrbenta skyddslingar inspirerats att i en opretentiös liten bok filosofera kring hundliv och livet i största allmänhet. Boken visar på stor insiktsfullhet om hundars beteende och påtagligt människolika levnadsvillkor. Det är en trivsam, varm och innerlig fyrfota vänbok om människans bästa vän.
Tankar från hundvärlden av Linda Bauer ger såväl mänsklig som hundlig visdom i ett tilltalande och mycket lättläst format med lite text och många färgfotografier. Den passar därför i många och sins emellan mycket olika sammanhang, som presentbok, komplement till den stora hundbokssamlingen eller kanske rentav den första boken att själv stava sig igenom.
Tankar från hundvärlden av Linda Bauer är på 52 sidor och rikligt illustrerad med författarens fotografier av våra fyrbenta vänner i olika situationer.

52 sidor  Limbunden  ISBN 978-91-85385-28-7  Cirkapris 210 kronor inkl porto och moms.

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60.
E-post:  Klicka här>>