Livet är den väg du redan går                                                                                                                        Lena Klarasdotter

Självbiografi.

 

Det är inte någons fel.   Det är inte mitt fel.  Det är egentligen inte fel.  Det är detta som är livet.                

Livet är den väg du redan går ger en bild av ett liv, avslöjande och utlämnande. Att tidigt bli med barn och efter 20 år som gift och hemmafru bli djupt bedragen och efter att ha skaffat en utbildning i ett efterlängtat yrke på sin första semesterdag bli mött av: ’Jag vill skiljas’.

Omgift, lurad på pengar och skild igen. Brodern tog livet av sig, mamman sörjde ihjäl sig ett år senare och pappan fick cancer och dog ytterligare 3 år senare. Dålig ekonomi, sjukdomar, barn som mådde dåligt och nytt arbete som skolsköterska följde i spåren, men även det bästa som hänt henne, en ny kärlek!

Då kom hennes egen stora livssorg. Hon gick i väggen, blev riktigt sjuk utan att förstå.

Läs om kampen för att komma vidare med inblandning av försäkringskassan, sjukvård, läkare, kuratorer och psykologer och sedan piller och rehabilitering förstås.

'Min kamp gick ut på att jag skulle bevisa att jag kunde, att jag dög.’ Igenkänningsfaktorn är viktig och Lena  hoppas att boken kan hjälpa någon drabbad.

Livet är den väg du redan går är limbunden på 228 sidor skriven på rak prosa och ger en inträngande och personlig bild av ett nutida samhällsproblem.

ISBN 978 91 85385 47 8 och finns i bokhandeln eller direkt från förlaget.    Cirkapris 149 kronor inkl porto och moms.  

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60.
E-post:  
Klicka här>>