Agility    Från valp till champion                          Pertti Vilander & Hannele Nykänen

Hund/förare.

 

Från valp till champion. Här handlar det inte bara om hunden. Här handlar det inte bara om regler. Här handlar det dessutom om hur hund och förare förbereder sig inför träning och tävling. Petsa är hundtränare sedan många år och Hannele är idrottscoach. Tillsammans har de massor av praktiska råd att dela med sig av.
Du får också svar på:
Hur väljer man lämplig ras?
Hur skapar man ett gott förhållande till sin hund?
Hur handskas man med tävlingsnerver?
Hur för man hunden på banan?
Hur ger man en tävlande hund rätt muskelvård?
Beror en seger på vädret eller din önskan att vinna?

Pertti 'Peetsa' Vilander, har sysslat med hundar sedan 1968, inom armén, på kennel, som uppfödare, instruktör, domare, som forskare och i alla upptänkliga hundrelaterade situationer. När agility 1988 kom till Finland fastnade han för sporten och har inte bara hållit kurser runt om i Finland, Sverige och Holland, utan har också tränat många medaljörer, även på VM-nivå.

Hannele Nykänen, har genom sitt tidiga idrottande och genom sina akademiska studier stor kunskap och erfarenhet av mental träning av idrottsmän och skrivit ett tjugutal publikationer bland annat om tävling under press. Hon har under många år varit styrelsemedlem i Idrottspsykologiska föreningen och även utbildat i motivation, livs- och stresshantering

Agilty - Från valp till champion  är på 270 sidor,illustrerad, limbunden och kan fås i bokhandeln eller direkt från förlaget.
ISBN 978-91-85385-15-7   
Cirkapris 150 kronor inkl porto och moms.  

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60.
E-post:  
Klicka här>>